dijous, 19 de novembre del 2009

Google Docs

Hem realitzat a classe tres activitats pràctiques, per tal de conèixer millor com funcionen les diverses aplicacions i eines que el Google Docs ens proporciona. El primer que hem fet ha sigut col•locar-nos en grups i ens hem donat les nostres contes de correu electrònic, per tal de poder començar a treballar.
Aquestes són les següents pràctiques:


1. Crear i compartir un document de text. Un component del grup (en aquest cas la Elisa) ha creat un document de text del google Docs i ens ha permès poder editar-lo a les 5 persones que formàvem el grup. Un cop fet això, les 5 persones hem anat escrivint en el document, de tal manera que ens hem pogut posar d'acord sobre el tema que hem escogit de fer una festa a casa de l'Ariadna i per fer això només ens ha fet falta un únic document i no ens hem omplert el correu de diversos missatges. Per veure aquesta primera pràctica podeu clicar aquí.


2. Crear una presentació, compartir-la i emprar-la com una eina de comunicació. En aquesta segona pràctica hem realitzat el mateix procediment que en la primera, però utilitzant una presentació. Mentre hem fet la presentació hem estat parlant pel xat que hi ha a la mateixa pàgina, per tal d'anar-nos posant d'acord i no escriure tot més d'una vegada. Nosaltres hem creat una presentació per tal de triar un tema per un possible treball d’història. Ho podeu veure fent un clic aquí.


3. Crear un full de càlcul i un formulari. Utilitzant el tema de la segona pràctica hem creat un formulari per tal de veure quin és el tema que més agrada. L'hem creat i seguidament ens l'hem enviat a tots els correus per tal que cadascú votés el que més l'hi agradava, a mida que anàvem votant les dades s'anaven posant en un full de càlcul. D'aquesta manera hem pogut veure quin ha estat el tema que més ha agradat i així utilitzar-lo pel treball. En el full de càlcul que sortia, nosaltres podíem modificar-la i canviar els colors i la lletra per exemple. Per veure-ho només s’ha de clicar aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada